Lædersofaer

Må vi anbefale at din nye lædersofa bliver i RÅ ITALIENSK LUKSUS ANILINLÆDER – nemlig vores smukke tribe læder!

Dette er lædersofaen, der også er til DIG, der ellers troede, at du ikke kunne lide en lædersofa!!!

Hvad nu, hvis vi fortæller dig, at din nye lædersofa tåler alle hverdagens strabadser med alt hvad det indebærer; små børn, store børn, hunde… og mænd ? (Jooo, det er altid mændene der spilder rødvin eller chokolade i den nye sofa 😜
En lædersofa i Tribelæder er også til dig, der på den ene side træt af stofsofaer, der i det lange løb ikke kan stå distancen, men på den anden side ikke bryder dig om en almindelig lædersofa. En almindelig lædersofa, der har det "forkerte" udtryk og er kold at sidde i – eller der føles klam på en varm sommerdag!
En lædersofa i den eksklusive Tribelæder derimod byder med sit rå look og komfortable varme på en hel anden oplevelse – såvel visuelt som fysisk. Her er tale om en unik læder af særligt udvalgte tykke huder med få naturlige fejl – måske 10 huder ud af 100. Hele huden er forarbejdet i hånden og laves på kun 2 garverier i hele Italien. Den helt specielle behandling giver sofaen optimal komfort og en lækker rustik overflade. Du får en sofa, der er fysisk varm at sidde i samt stærk og modstandsdygtig – og faktisk ret fantastisk til prisen!
Er du mere til en læder, som er mere traditionel  og stadig stærk og meget nem at vedligeholde, så er der også vores Toledo læder. Fælles vore de lædertyper vi vælger at føre til din nye sofa, er, at de alle er af bedste kvalitet og nemme at vedligeholde.

Læs MEGET MERE om din nye lædersofa under billederne, herunder vores kunders mening, om læderet, plejevejledning m.m ⬇️
Se modeller, opstillinger og priser ved at klikke på billederne nedenfor

Skal din nye lædersofa være monteret med Tribelæder eller Toledolæder ?

Der er 2 typer læder.

TRIBELÆDER

Som allerede beskrevet er Tribelæder det tætteste du kommer på en helt naturlig lædersofa. Tribelæderen er mere ru og springer i det farvemæssigt – vi kalder det ”Marlboro look” eller ”bomber jacket look”. Det er en 100% naturlig læder – anilin – af allerbedste kvalitet. Hele overfladen er behandlet i hånden, den bliver kradset let op og får en vegetabilsk olie som giver den det lidt slidte look. Det er også denne proces, der gør også at den er fysisk varm, blød og i det hele taget  ligesom en stofsofa og ikke som en lædersofa, som de er flest. Tribelæder fås i x farver.

Hvis du læser generelt om anilinlæder, vil du læse, at anilinlæder oftest er sart, ridser nemt, er modtagelig for pletter og nemt bleger. Dette gælder IKKE din lædersofa i Tribe.

Processen er helt anderledes end ved de glatte anilintyper, som typisk anvendes på danske designklassikere. Triben bleges minimalt, og er mere modstandsdygtig overfor ridser og pletter (Vi anbefaler dog at du bruger den imprægnering, som vi giver med ved købet), herefter er det vores 15 års erfaring med Tribelæder, at ALT, hvad der kan spises og drikkes nemt kan fjernes!

Andre ting som urin, opkast, blod, savl etc. kan efterlade pletter. Brug din skumrens så snart pletterne opdages - gerne flere gange men gnub aldrig hårdt - altid med ultra let hånd! Katte- og hunde klør samt lynlåse, nitter og spænder samt andre skarpe ting kan naturligvis lave overfladeridser. Er du i tvivl om hvorvidt Tribelæder passer til dit brugshjem kan du altid låne en hynde og prøve det af.

TOLEDOLÆDER

Toledolæder er mere ”nopret” og helt ensfarvet! Det er det man kalder en semi-anilin hvilket betyder, at den har en let overfladebehandling, men det er stadig en 100 % ægte læder af allerbedste kvalitet; tykt narvlag dvs tætte fibre og således meget stærk og holdbar og super nem at vedligeholde, men den kan opleves lidt kold som læder generelt gør. Så er du til en mere traditionelt udseende lædersofa, så er Toledo læder et godt valg. Prismæssigt ligger den også noget under en lædersofa med Tribe.

Og bemærk at ØKØ-LÆDER (eller bonded læder), IKKE er læder!!!

Medens talen er på lædertyper, så er det på sin plads at gøre opmærksom på at Øko-læder er et støbt produkt fremstillet af læderrester eller små læderspåner, der støbes på tekstil. Ved første øjekast har det et rigtigt fint læderlook, og fordelen er naturligvis, at det er langt billigere. Men det har IKKE læderets komfort og har en stærkt reduceret levetid sammenlignet en ægte kvalitetslæder!

LILLE UDPLUK FRA GLADE KUNDER, DER HAR FÅET DERES LÆDERSOFA / LÆDERSOFAER I TRIBELÆDER

"Hej Bettina
Vi vil sige tusind tak for en fantastisk lækker sofa som hele familien kan flyde ud i :-)
Perfekt levering og ja; 5 stjerner herfra.
PS: Vi har ikke modtaget en faktura endnu..
Glædelig december til dig og dine" VH fra Bornholm.
"Hej Bettina.
Så er fakturaen betalt. Og denne gang til den rigtige konto. 😉
Vi siger tak for handlen og tak for en helt fantastisk service.
Ha det rigtig godt.
Gitte og Henrik Nissen"
"Elsker min dejlige sof. Det bedste køb og super service. Kan kun give min bedste anbefaling" Pia Larsen
"Hej Bettina
Vi skal have ny sofa og den skal da købes hos dig. Den gamle sofa fra dig er ca. 15 år gammel og er stadig flot" Kh. Dorte
"Vi elsker vores sofa. Den passer perfekt til et hjem med hunde og katte. Og tusind tak for en meget fin service Bettina. vi er super tilfredse". Bedste hilsner Bettina og Brian
"vi har købt sofa fra Campo&Co Intérieur og er super tilfredse - nyder kvaliteten og har følt os rigtigt godt behandlet fra køb til levering" Mette Mikkelsen
"Vi har købt sofa for 2 år siden og vi har haft 2 hvalpe i sofaen. Det er den perfekte sofa til hunde og børn. Kan slet ikke ses den er 2 år gammel" Marianne Kolding
"kan varmt anbefales, vi er meget glade for vores. Alt gik som aftalt" Karen Høj
"Kan virkelig anbefales herfra. Holder til både Tysk ruhåret samt Jack Russel" Heidi Sørensen
"Den bedste investering jeg har gjort. Har nu haft sofaen i 5 år og er stadig lige lækker at sætte sig/lægge sig i" Joachim Jacobsen

"Kære Bettina. Vi modtog i går aften vores nye flotte sofa, to dåser med læder imprægnering og en dåse læder rens. Den blev pakket ud og sat op af de to stærke fragtmænd, som tog emballagen med :)
Det er en aldeles fantastisk sofa, smuk og rå, bekvem at sidde i og med en skøn duft af læder. Vi har betalt 2 rate her til morgen. Tusinde tak for god behandling. Den bliver vi meget glade for. Tak og god dag. De bedste hilsner fra Olwen og Steen.

"Yderst hjælpsom er Bettina. Min mand og jeg var på udkig efter en kvalitetslæder sofa, og det skal jeg love for at vi fik. Bettina var god til at rådgive, men samtidig også god til at få os til at føle os hjemme. Vi kunne læne os tilbage og rigtig mærke efter hvilken sofa der var mest os. Vi har os nu verdens lækreste sofa takket være campo. Vores datter må næsten alt i vores sofa, fordi at den kan holde til det :)" Anna R

"Vi har købt en fantastisk sofa, som lige er ankommet trods corona. Med 4 hunde og en kat har det været et godt valg👍super læder og ikke mindst en fantastisk god service🥰" Maj-Britt

"På denne højhellige Corona-torsdag, modtog jeg min smukke Cameo-sofa, som jeg bestilte for mindre end en måned siden! 😀 Fragtmændene tog endda min gamle sofa med, mod et mindre beløb. Bettina er troværdig og ordentlig at handle med og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger 😊🤘" 
"Min bedste beslutning i 2019 var altså at købe den lædersofa, jeg nyder den hver dag🙏😘 Dorthe"

"Den er så fin  🙂 og meget høflig levering. Den bliver vi super glade for. Jeg overfører pengene nu. Og også god weekend til dig. Mvh. Lisbeth"

"Har lige modtaget en Alba lædersofa (skøøønnn😁) Tak for din hjælp  og god service, da vi var i butikken - det var virkelig en fornøjelse og tak for den skønne sofa!! Så glad for at jeg fandt dig på Instagram😉 Mange hilsener Jeanette"

"Har købt den fedeste, rå lædersofa hos Campo - og fik en fantastisk service, det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der 😊"Britta

"Har købt en suveræn sofa hos Campo & Co. Fantastisk service. Har kun godt at sige om Bettina og Campo" Niels

"Vi er meget glade for lædersofaerne som tager sig rigtig flot ud. Med venlig hilsen Torben"

" Hej Bettina Pengene skulle være overført. Sikke fint resultat! Stor ros fra dem som har set det i vores flytteri.... skal lige høre om du havde et sofabord magen til det vi fik - dog nr mindre og gerne mørk brunt? Mener du havde et eller andet? Hilsen De glade møbelejere Maj Britt"

"Hej Bettina Jeg betaler det sidste nu så de er der i morgen. Vi er super glade for de dejlige lædersofaer. Eva og jeg finder en dag helst hvor du er der (skulle jeg sige), Så vi kan se på både bordplade og puder. Du må ha er forsat rigtig god ferie De bedste hilsner Eva & Niels"

"Det den LÆKRESTE sofa jeg nogensinde har haft, jeg har anbefalet jer vidt og bredt. Jeg er helt forelsket i den. Den var alle pengene værd. Lotte"

"Fantastisk inspirerende butik. Og elsker mine lækre store sofaer, som kan tåle alt, hunde, rødvin, børn og stadig er super flotte.
Super service og rådgivning. Kan varmt anbefales" Janne

"Kære Bettina. Dette blot for at orientere om, at jeg har overført 16480,00 kr for en flot lædersofa idag. Den er dejlig med en helt dejlig farve. Med venlig hilsen Annettte F.
Og glædelig jul!"

" Hej søde 😊 Velkommen hjem og rigtig godt nytår til jer også 💃🍷❤ Jeg ææælsker min sofa☺☺☺ den er skøn. Ja! Ses snart Kæmpe knus Gitte 😊❤"

"Kære Bettina . Har fluks betalt😊 Og ja, vi er glade for sofaen. Med venlig hilsen Bente L"

"Jeg har købt hvad der må være Danmarks lækreste læder sofaer her og er super tilfreds med dem og hele leveringsforløbet." Lars

"Kære Bettina. Den er så fin vores nye lædersofa og ikke mindst sofabordet - det bliver vi rigtig glade for!!!Tak for hjælpen, vi vender helt sikkert tilbage! Kh Iben"

" Kære Bettina! Så blev sofaerne leveret i går aftes af et par MEGET flinke polske gutter 😊 Sofaerne passer helt perfekt i størrelse og look til min stue, så jeg er meget glad og tilfreds. Restbeløbet er overført til jeres konto. Tak for fantastisk fin betjening hele vejen igennem. Mange venlige hilsener Lotte"

"Tak for din mail. Beløbet er overført til den anførte konto. Jeg er superglad for den smukke lædersofa. Tak. Torsdag ordner jeg imprægneringen. Mange glade hilsener Kathe"

"I Skodsborg finder man Danmarks allerbedste møbelforretning med de skønneste møbler, man kan tænke sig! Der er desuden en masse fantastisk tilbehør, så som lamper, fotostater, tæpper, billeder, puder, krukker mm. Læg dertil, at betjeningen er i topklasse - så butikken anbefales på det varmeste! Jeg har handlet der i mange år og altid været yderst tilfreds." Helle

"Kære Bettina Vi er super glade for lædersofaen –Hav en dejlig dag. Bh Marianne"

"Jeg fandt Campo & Co Intérieur, efter længe - og i mange forretninger, at have ledt efter den sofa jeg havde brug for. Fra første gang jeg trådte ind i forretningen, blev jeg betaget at Campo og Co´s univers af varme, af smukke møbler og fantastiske ting til indretning, i et udvalg af materialer, som sjældent er set så velsammensat, og som er helt unikt.
Selv om jeg fra starten havde særlige ønsker til min nye sofa, som var lidt særskilt, gik medarbejderne med stor iver ind i mit projekt, og fik det lavet, præcis som jeg ønskede det.
Jeg er blevet serviceret både under og efter projekt fasen, så positivt og suverænt godt, ud over hvad jeg har oplevet her i landet før.
Fra første gang jeg trådte ind i forretningen, har jeg anbefalet den til alle jeg kender" Isabel

"Hej Bettina Hvor er vi glade for lædersofaerne. Vi har været så spændte på, om de ville passe ind i stuen - og det kan vi lige love dig for, at de gør. Vi er i alt fald glade og tilfredse :-)Er de blevet imprægneret eller skal vi give dem en omgang med det, du har sendt med? De allerbedste hilsner Laila"

"Har købt den fedeste sofa hos Campo og Co. Man får en top betjening når man handler hos dem. Kvaliteten er i top og man får rigtig meget valuta for pengene. Kan klart anbefales.5 stjerner" Joachim

"Hej Bettina Tak for leveringen, den bliver vi med sikkerhed rigtigt glade for:-)Vi fik noget imprægnering spray og en rense væske, men hvordan var det det skulle påføres, og det skifter vel ikke farven !!! Vel? Vi kommer snart forbi Skodsborg og kigger på puderne, kan vi så få en samlet regning, eller kan du bare sende den på mail?Med venlig hilsen Jacob" 

"Jeg har købt nogle dejlige ting - sofa, skab og spejl hos Campo & Co, og jeg er vild med alle tre! Unikt, flot og luksus. Sød og god betjening og levering helt i orden."Eva

"Efter længere tids søgen efter en ny sofa, fandt jeg frem til denne fremragende butik. Efter et par besøg hos camp & co. besluttede jeg at købe en rigtig lækker lædersofa. Hele forløbet omkring købet og leveringen er gået over alt forventning. Glæder mig til at skulle bruge denne sofa i mange år fremover."

"Har købt den fedeste sofa ever � er absolut et besøg værd ! Har nogle lækre ting og en SUPER GOD betjening .." Karin

"Jeg har idag modtaget den mest lækre sofa, hele forløbet både med forespørgsel, aftale om indkøb, og levering har været så tilfredsstillende, det er virkelig service i høj klasse." Jette

"Vi har købt en lædersofa.Vi besøgte butik og fik en fantastisk oplevelse/service.
Den model vi ønskede var ikke på lager. Der var rigtig god information vedr. levering.Alt i alt en virkelig god oplevelse og vi vil vende tilbage, samt anbefale Campo&Co Intèrieur til alle vi kommer i snak med" Gitte

 

Plejevejledning til lædersofa i Tribelæder

Tillykke med din nye lædersofa 😊

Imprægnering:

Åben vinduer i rummet, hvor din lædersofa/lædersofaer står. Ryst flasken godt. Spray på lædersofaen med en afstand på ca. 30 cm, jævnt over hele fladen. Lad tørre ca. 1 time inden lædersofaen tages i brug. I princippet er det én gang for alle. Dog anbefaler vi, at man ”plet” imprægnerer, der hvor man har brugt rensen til at fjerne pletter. Hvis lædersofaen er meget udsat, kan man imprægnere oftere, feks hvert andet år.

Til almindelig rengøring anbefaler vi enten at ”banke” din lædersofa med et rent viskestykke inden øvrig rengøring i rummet eller du kan støvsuge din lædersofa med et blødt mundstykke (et af dem med hår).

Ved snavs/ pletter i din lædersofa:

Er det for eksempel våde hundepoter, så vent til det er helt tørt og børst. Det er normalt nok.

Pizza, chokolade etc. skrabes forsigtigt af med en IKKE skarp kniv eller lignende. Herefter kan man, hvis nødvendigt, bruge sin skumrens.

Rødvin kaffe etc. Suges op i et viskestykke, klud el.lign. Herefter kan man, hvis nødvendigt, bruge sin skumrens

Tryk skum frem på en ren tør klud og rengør med lette cirkulære bevægelser. Ved pletter fugtes yderområdet med skumrens og der arbejdes ind mod plettens centrum, for at undgå skjolder. Brug kluden med skum og en ultralet håndbevægelse til at mindske overgangen fra vådt til tørt. Brug ALDRIG ”knofedt”, men gentag processen 2-3 gange, hvis der er behov for det.

Lad tørre helt op og massér evt. læderet med kanten af en lille keramisk kop eller soufflé form, der er lidt ru for at blødgøre og ”kradse” læderet forsigtigt op!

Brug ALDRIG lædercreme, læderfedt, sæbespåner etc. Din lædersofa er ”fodret” én gang for alle og tørrer ikke ud. Den SKAL se ”tør” ud, som den også gør ved leveringen.

PS! Gør det selv- imprægnering og rens følger med ved købet af din lædersofa i Tribelæder

DET MED STORT 😉

Din nye læder sofa bliver lavet på bestilling til dig, og vi har ikke mulighed for at tilbyde returret.

Alle sofaer er håndlavede og det er sådan, at ikke 2 håndsyede lædersofaer er helt ens - eller symmetriske for den sags skyld. Det vil altid være eksempler på trækninger, ”gab”, krøller, folder etc. blandt andet fordi huden varier i tykkelse og elasticitet.

En 100 % naturlig hud, som Tribe læder er, har synlige insektbid og ar fra helede sår og mørke eller lyse linier fra nakkefolder. Dette er ikke fejl, men følger med som en ekstra charme når man ønsker den komfortable og bløde anilinlæder.